telefoon: 06-19356385 | email: info@deverlichters.nl

Verlichting op iedere werkplek

Verlichting is in iedere werkomgeving belangrijk. De Verlichters heeft in de afgelopen twintig jaar een brede en diepe expertise opgebouwd met de verlichting van diverse kantoren, winkels, horeca en zorginstellingen. Wij zijn thuis in:

Zakelijke dienstverlening: de juiste verlichting is zeer belangrijk voor onder meer beeldschermwerkers. 
Detailhandel en groothandel: een groot deel-circa 80%- van de aankoopbeslissingen vindt plaats op het point of sale, verlichting speelt een belangrijke rol bij de koopimpuls.
Horeca: sfeer en ambiance gaan in de horeca verder dan inrichting en aankleding van een hotel, restaurant of café. De juiste verlichting draagt bij aan de beleving van gasten. Dit geldt ook in leisure centers zoals sportzalen en recreatieruimtes.
Zorginstellingen en praktijkruimtes: goed licht helpt behandelaars bij het behandelen en clienten met een beter gevoel van welbevinden.

Een helder en duidelijk lichtadvies is onze expertise. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel De Verlichters via-nummer- of vul het contactformulier in!

Een helder en duidelijk lichtadvies is onze expertise

Bel de Verlichters via 0341-759007 of vul hier het contactformulier in!

Wij zijn o.a. dealer van: Holtkotter Leuchten, Lightly,BPE-licht,  Bankamp,B-Leuchten , Honsel, Fischer,  Willemse , Lucide, BOPP, Escale, Molto Luce,Masterlight,Luce Elevata, Bover Barcelona en Koziol. Wij werken samen met:   Kok Interieurs Putten.