telefoon: 06-19356385 | email: info@deverlichters.nl

Van Lichtplan tot montage van armaturen

Meer dan 90% van de werkplekken in Nederland is niet voldoende verlicht. Waar 500 Lux
(minimaal) vereist is, komen veel bedrijven niet verder dan 200 tot 300 Lux. De gevolgen hiervan zijn soms moeilijk zichtbaar of meetbaar, maar daarom niet minder ernstig. Slechte verlichting leidt tot snellere vermoeidheid, een mindere concentratie en slechtere werkprestaties. De betreffende werknemers hebben bovendien meer last van vermoeidheid, hoofdpijn en soms zelfs een verstoord bioritme. Opgeteld leidt dit in ieder geval tot een hoger ziekteverzuim.

De Verlichters pakt deze problematiek aan via:
Lichtscan: we brengen uw huidige verlichting in kaart en voeren indien nodig een lichtmeting uit.
Lichtplan: we stellen een uitgebreid lichtplan op, maar alleen als dit noodzakelijk en zinvol is. Soms is een beknopt lichtadvies met plan van aanpak voldoende. In ons lichtplan of lichtadvies krijgt u ook een aanbeveling voor de beste lampen en lichtbronnen en/of armaturen.
Offerte: met een overzichtelijke offerte brengen we de kosten van optimaal licht in kaart.
Levering armaturen: De Verlichters levert lampen, lichtbronnen en armaturen van toonaangevende Europese producenten.
Montage: desgewenst zorgen wij voor het monteren van uw lampen of armaturen. Indien er elektrotechnische werkzaamheden nodig zijn schakelen wij een erkende installateur in.

U kunt De Verlichters inschakelen voor zowel deelopdrachten als de totale turn key uitvoering van uw verlichting of lichtverbetering. Ook belangrijk: een lichtadvies leent zich erg goed voor een gefaseerde uitvoering. Dit zorgt voor een spreading van de kosten.

Vraag naar de mogelijkheden bij De Verlichters: bel via-nummer- of vul het contactformulier in!

Een helder en duidelijk lichtadvies is onze expertise

Bel de Verlichters via 0341-759007 of vul hier het contactformulier in!

Wij zijn o.a. dealer van: Holtkotter Leuchten, Lightly,BPE-licht,  Bankamp,B-Leuchten , Honsel, Fischer,  Willemse , Lucide, BOPP, Escale, Molto Luce,Masterlight,Luce Elevata, Bover Barcelona en Koziol. Wij werken samen met:   Kok Interieurs Putten.